Agerskov Valgmenighed har i år den glæde at kunne uddele julemagasinet 24/12 til alle husstande i Agerskov By.

 

Vi har med bladet skrevet følgende hilsen fra menigheden:

Kære alle i Agerskov

Mange lyse skinner i mørket i denne tid og viser, at nu nærmer julen sig.

Fra Agerskov Valgmenighed vil vi gerne ønske alle en glædelig jul ved at sende et magasin rundt i byen, der handler om jul og julens budskab. Bl.a. har vores præst, Jakob Rahbek, bidraget med reflektioner over lys og mørke.

Med ønsket om en velsignet juletid!

Agerskov Valgmenighed

Vi håber alle, der har modtagetbladet har kunnet finde eftertanke og opbyggelse i læsningen.

Vi har uddelt til alle husstande i Agerskov By – men har respekteret nej-tak skiltene. Bor du uden for byen eller har et nej-tak skilt på postkassen, men alligevel gerne vil have et 24/12 er du velkommen til at kontakte os.