Præsentation af de kommende gudstjeneste

Denne vinter er allerede godt i gang og kulden er ved at bide sig fast. Lidt sne ser vi nu også af og til.

Søndag d. 20. januar kl. 14.00 har vi gudstjeneste igen – denne dag uden orgel. Teksten er brylluppet i Kana og temaet for gudstjenesten bliver ægteskab og familieliv. Spændende og relevant emne for os alle

Søndag d. 3. februar kl. 11.00 får vi rigtig at mærke at vi er i Epifanitiden, dvs. tiden der handler om at Jesus som de sårbare menneske han var også samtidigt åbenbarede sig som Gud. I teksten ligger han nemlig og sover i båden, træt som han var og så rejser han sig alligevel op og med guddommelig almagt befaler stormen at stilne af. Der er indsamling til Balkanmissionen den dag.

Der bliver en tre ugers pause inden næste gudstjeneste, som er…

Søndag den 24. februar kl. 14.00 hedder Seksagesima Søndag og er en slags optakt til fastetiden. Denne dag skal vi besinde os på om vi høre ordet og griber det og tager det til os. Gudstjeneste bliver med stille nadver

Søndag den 3. marts kl. 11.00 er det fastelavns søndag.