Det er med stor glæde, at jeg kan fortælle at der vil blive udbudt PREP-kursus her i Agerskov ved ægteparret Mette og Børge Haahr Andersen (rektor på DBI) her i foråret 2019.

Hvad er PREP? PREP er et kommunikationskursus for ægtepar. Det er et forskningsbaseret pædagogisk kursus, som ifølge omfattende studier forbedrer kommunikationen mærkbart i mange ægteskaber. Man får viden, motivation og praktiske redskaber til at blive bedre til at kommunikere. Personligt stof bliver kun delt med din ægtefælle. Nogle af emnerne er. kærlighed, tryghed, kommunikation, sex, forsoning. Der er ikke gruppearbejde på kurset. Kurset udbydes i Norge og i flere kommuner i Danmark og har reduceret antallet af skilsmisser i de kommuner.

Hvornår:  d. 24.-26. maj (sæt hele weekenden af)

Pris: Ca. 700 kr. pr. par. – inkl. forplejning og materiale. (Ofte koster det 3000-4500 kroner, men det vil her blive muligt markant billigere , da Børge og Mette arbejder gratis.)

Tilmelding: Der er stadig ledige pladser og dermed mulighed for at nå at tilmelde sig. Kærestepar og forlovede må også gerne tilmelde sig. Tilmelding til valgmenighedspræsten her.

Arrangør: Agerskov Valgmenighed