En kommentar

1. Tak for prædikenen. Jeg skal selv holde en (amatør-)andagt om det, og søgte på “at de alle må være et”, hvor denne her dukkede op som link nummer 70. Fandt en masse hits, der handler om alt muligt – de første 5 var prædikener og bibelrelaterede, og så kom der mange om corona, mange om andelsboligbeviser, nogle tog ud til piratfest på amager og andre talte om kolonihaver og rigtig mange om hvordan samfund og hjem bør bygges.
    Det er sjovt at tænke på, hvordan vi alle igennem alt det der søger den enhed, som vi har i troen. Det gjorde mig glad at høre prædikenen fra for længe siden, om at passe på menigheden. Jeg er del af en anden menighed, men at høre denne her prædiken gav en form for fællesfølelse – både med jer derude, og sjovt nok også lidt med vidnesbyrdet fra duckduckgo om at vi er mange alle har den længsel om at blive ét. Jeg tror der er noget gemt i dette – et alternativ til at definere sig som “ikke som dem”..
    ..Det vil jeg bakse videre med. Tak for jeres ord, og for at dele dem med bl.a. mig.

Tilføj en kommentar