Agerskov Valgmenighed arrangerer legestue hver torsdag (undtaget i skoleferierne) for børn i alderen 0-6 år med deres forældre. Vi leger og har det sjovt både inde og ude (alt efter vejret) og når klokken bliver 10.45 synger vi sammen og hører bibelhistorier. Ca. kl. 11.00 spiser vi madpakker sammen, og de fleste gange, er der også noget frugt, vi kan spise.

Man kan komme og gå som man vil i hele tidsrummet. Der er et lokale, hvor man kan trække sig tilbage, hvis man skal have ro og f.eks. skal amme. Der er mikrobølgeovn til at varme mad.

For de børn, der snart skal begynde i 0. klasse, vil det fra tid til anden blive arrangeret sådan, at de ifølge med en voksen kan komme over til morgensang på skolen og bagefter lege i skolegården, så de kan blive fortrolige med skolen og eleverne.

Tid og sted:

Hver torsdag kl. 9.00-12.00 i SFO’en på
Agerskov Kristne Friskole, Elvej 3, 6534 Agerskov

De fleste gange leger vi bare og hygger os med hinanden, men nogle gange er der planlagt lidt andet:

13. august: Så begynder legestuen igen. I dag laver vi snobrød over bål.

10. september: Der sker et eller andet!! Info følger senere.

8. oktober: Vi er efterårskreative

15. oktober: Ingen legesue pga efterårsferie

26. november: Vi laver noget kreativt til den kommende jul.

Nogle gange bliver vi inviteret hjem til fødselsdag hos hinanden. Hvis du har lyst til det, kan du snakke med Benedikte.

Praktisk:

Deltagelse er gratis og kræver ingen forudgående tilmelding.
Har du øvrige spørgsmål, så kontakt Benedikte Rahbek på tlf. 29 92 68 09 eller Anne Lodahl på tlf. 23676848