Agerskov Valgmenighed arrangerer legestue hver torsdag (undtaget i skoleferierne) for børn i alderen 0-6 år med deres forældre. Der kommer ca. 20 børn og voksne. Vi leger og har det sjovt både inde og ude (alt efter vejret) og når klokken bliver 10.45 synger vi sammen og hører bibelhistorier. Ca. kl. 11.00 spiser vi madpakker sammen, og de fleste gange, er der også noget frugt, vi kan spise.

Man kan komme og gå som man vil i hele tidsrummet. Der er et lokale, hvor man kan trække sig tilbage, hvis man skal have ro og f.eks. skal amme. Der er mikrobølgeovn til at varme mad.

For de børn, der snart skal begynde i 0. klasse, vil det fra tid til anden blive arrangeret sådan, at de ifølge med en voksen kan komme over til morgensang på skolen og bagefter lege i skolegården, så de kan blive fortrolige med skolen og eleverne.

Tid og sted:

Hver torsdag kl. 9.00-12.00 i SFO’en på
Agerskov Kristne Friskole, Elvej 3, 6534 Agerskov

Praktisk:

Deltagelse er gratis og kræver ingen forudgående tilmelding.
Har du øvrige spørgsmål, så kontakt Benedikte Rahbek på tlf. 29 92 68 09