Gaver

En valgmenighed har en række udgifter til løn, husleje og menighedens aktiviteter. Disse udgifter dækkes hovedsagelig af frivillige bidrag fra medlemmerne. Der findes forskellige måder at støtte valgmenigheden på:

  • 18.300 kr-reglen (ligningslovens §8A): Man kan få skattefradrag for gaver op til 18.300,- kr/år. Det kræver dog at man opgiver cpr. nummer til menighedens kasserer, så hun kan indberette beløbet til SKAT.
  • Gavebrev (ligningslovens §12): Dette er en juridisk bindende aftale, der gælder for mindst 10 år. Man forpligter sig til at støtte menigheden med et fast årligt beløb eller med en fast procentdel af ens indkomst.
Det er muligt at benytte bankoverførsel til vores konto i Danske Bank eller MobilePay til indbetaling af kontingent, gaver og kollekter. 
 
I følge indsamlingsloven må vi ikke offentliggøre kontonummer eller MobilePay-nummer her på hjemmesiden. De kan fås ved henvendelse til kasserer, præst eller formand. 

Spørgsmål rettes til kasserer, Ester Thomsen. Tlf. 61 79 71 74.

Medlemsskab

Er du interesseret i at høre mere om vilkår og muligheder for at blive medlem af Agerskov Valgmenighed, er du velkommen til at kontakte vores præst, Jakob Rahbek. Se kontaktoplysninger under “Kontakt”.

Regnskab

2020 Årsrapport Agerskov Valgmenighed
2021 Årsrapport Agerskov Valgmenighed
2022 Årsrapport Agerskov Valgmenighed

Persondata

AVMs persondatapolitik

AVMs cookiepolitik