Til vores gudstjenester samler vi ind til mange forskellige formål. Udover  valgmenigheden samler vi ind til følgende projekter de næste måneder:

Agape. Forening, der arbejder i spændingsfeltet mellem tro og psykologi (indsamling 1. oktober).

LMs arbejde i Cambodja: Luthersk Mission uddanner kristne ledere i Cambodja samt har en række diakonale indsatser som sundhedsprojekter, kollegiearbejde og hjælp til prostituerede og fattige fra slumområder. (indsamling 5. nov.)

Diakonalt arbejde i Cambodja

Evangelisk Luthersk Netværk er et netværk, som også valgmenigheden er med i. Netværket ønsker at inspirerer og udruster bibeltro, lutherske kristne. ELN arbejder også med at kunne stå offentligt frem med klassisk, bibelsk kristendom (indsamling 26. nov.).

Åbne Døre er en international organisation, der har til formål at hjælpe forfulgte kristne verden over gennem både praktisk og åndelig støtte (indsamling på martyrernes dag – 2. juledag d. 26. dec).

Man kan betale på valgmenighedens mobilepay nummer i forbindelse med gudstjenesten men også resten hele dagen. Derefter vil pengene blive sendt til organisationen. Ønsker man at give større beløb eller fast til valgmenigheden er det bedre med bankoverførelser, da MobilePay i dag tager et gebyr på ca. 0,99% af overførelsen.